Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
hostedshop-designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Please leave this field empty.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Længere EAN-felt og reference nummer
  on 23. maj 2017 at 23:00

  Det er nu muligt at indtaste EAN-numre med en længde på op til 14 karakterer for produkter og varianter.Her ud over er reference nummer felt for ordrer også udviddet og kan nu rumme en tekst på op til 100 karakterer. […]

 • Standard leveringsadresse for brugere
  on 21. maj 2017 at 23:00

  Under "Din konto" er det nu muligt for brugere at gemme en standard leveringsadresse som derefter automatisk udfyldes i checkout. Bruger-relaterede kald i API og formatet for import-eksport af brugere er udviddet med de nye felter for leveringsadresse. […]

 • Kreditnota og kopi af ordre
  on 14. maj 2017 at 23:00

  Under ordredetaljer er det er nu muligt at oprette en kreditnota kladde, som kan bruges når en kunde returnerer en ordre eller dele heraf. Kreditnota kladder oprettes under den nye "kladde" status, hvilket ikke påvirker lageret. Efter Kladden er tilrettet kan den bogføres og bliver herved til en kreditnota, og den kan flyttes til status "Kreditnota" hvilket opdaterer lageret for produkterne og varianterne i kreditnotaen. Hvis original-ordren har en kreditkortbetaling tilknyttet, kan beløbet på kreditnotaen tilbagebetales direkte fra administrationen. Det er nu også muligt at oprette en kopi af en ordre, hvilket f.eks. kan bruges hvis man ønsker at opdele en ordre til levering af flere omgange. Kopier af ordrer oprettes også med status "kladde", og kan flyttes til en anden status efter de er rettet til. Kreditnotaer og kopier af ordrer linkes til den originale ordre, via et link under ordredetaljer i administrationen. e-conomic integrationen er opdateret, så den håndterer kreditnota kladder. Husk at tilføje "kreditnota" status til synkronisering under integrations-indstillingerne. Andre systemer kan udvides ved at benytte "Origin" feltet på ordren. […]

 • Ny media upload til produkter
  on 9. maj 2017 at 23:00

  Som en del i planen at udfase Adobe Flash i administrationen, har vi opdateret media (billeder og PDF) upload på produkter. Produkter er den første, men det er på sigt meningen at alle media uploads skal udskiftes og opdateres. Den nye opdatering indeholder; En grafisk opdatering af interfacet. En tilføjelse af drag and drop sortering. En opdatering af listevisningen, der opdeler media og billeder. En overgang til browser multiupload og dermed udfasning af Adobe Flash. Opdateringen kan kræve en CTRL+F5 (PC) eller CMD+R (Mac) for at slå i gennem. […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

florum hostedshop webshop design

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk