Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Opdatering af templates (SEO - fragment tag)
  on 5. februar 2019 at 23:00

  Vi har fjernet meta tag'et "fragment" af hensyn til søgemaskinerne. Google og andre søgemaskiner har gennem længere tid meldt ud, at dette tag ikke er nødvendigt længere. Da de godt kan indeksere Javascript / Ajax løsninger. Vi har holdt øje med vores kunders indeksering, haft dialog med førende SEO bureauer og mener nu det er sikkert at fjerne. Tag'et har i sin tid været sat op for at give søgemaskinerne en anden produktliste. Dette er dog ikke nødvendigt længere. Rettelsen ligger i /partials/head.tpl og vi anbefaler kunder med specialtilpasning af denne fil at få det rettet. […]

 • Ny OnPay integration (version 3)
  on 3. februar 2019 at 23:00

  Vi har lanceret en ny integration mellem OnPay og webshoppen, som vi gerne vil have alle OnPay kunder opgraderet til. Den nye version understøtter: - Under ordreoversigten og under ordredetaljer kan det nu ses hvis en transaktion er lavet via MobilePay. - Under ordreoversigten og under ordredetaljer kan det nu ses hvis en transaktion er lavet med 3D Secure. - Mulighed for både at have OnPay installeret, samt en eller flere andre betalingsløsninger. Dette er relevant ved en flytning, hvor man kan hæve betalinger på en sekundær betalingsløsning. - Transaktionsstatus under ordredetaljer har fået et opdateret design. Man skifter til den nye integration via Kontrolpanel -> Betalingsmetoder > Kreditkortbetaling. Her skal indtastes Gateway id og sikkerhedsnøgle. Herefter vises et link der kan bruges til at færdiggøre forbindelsen til OnPay. […]

 • Spam-tjek
  on 30. januar 2019 at 23:00

  For bedre at kunne modvirke e-mail spam, vil alle vores kunder fremover have spam-tjek slået til (Googles ReCaptcha). Hvis du oplever problemer med visning af spam-tjek i dit design, så kontakt venligst vores support, som vil hjælpe med at få opdateret dit design. […]

 • Google Analytics - anonymiser IP-adresse
  on 29. januar 2019 at 23:00

  Vi har slået anonymiser IP til i Google Analytics integrationen, da det anbefales i forhold til tracking af persondata. Ønsker man ikke denne funkton, kan det slåes fra i template filen google_analytics.tpl. […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk