Skip to main content
 

Mediestorm ApS

Målrettet markedsføring for små og mellemstore virksomheder
Få din egen eksterne marketingafdeling på timebasis.

 

Webdesign

Webdesign tilpasset tablets og smartphones
Opensource Webdesign i CMS løsningerne Joomla og Wordpress..

 

Logo design

Design af nyt logo eller rentegning af det gamle?
Få et professionelt designet logo der kan bruges både digitalt og på tryk.

1
1

Kundeudtalelser

Din mening er vigtig for os, og du er meget velkommen til at sende feedback til Mediestorm via formlen her på siden.
Her er nogle udsagn fra vores kunder:

Wordpress webdesign og vedligeholdelse

  On Sight VisionTusind tak for alt hjælpen, fleksibiliteten og det gode samarbejde det har gjort så stor en forskel. 

Den er blevet så flot, vi er alle meget begejstret herinde 🙂

Katrine Jagd Lauritsen
On Sight Vision
www.onsightvision.dk

Wordpress hjemmeside design og vedligeholdelse

  Climates
Vi har samarbejdet med Mediestorm siden 2011. Frank leverer altid et dedikeret og flot stykke arbejde, der matcher de ønsker, krav og behov vi har til vores layout på hjemmesiderne. Senest har vi fået udarbejdet www.climatesbiosecurity.dk, der perfekt matcher vores gamle sider www.Climates.dk og www.climateshealthtech.dk med en gennemført rød tråd igennem designet, så siderne fremstår ensartede og professionelle ved siden af hinanden.
Nu kender vi efterhånden Frank godt og en enestående kvalitet han besidder er, ikke at være bange for at sige sin mening. Hvis vi ønsker noget, han mener ikke vil fungere på vores sider, så giver han udtryk for det, men altid på en pæn, ordentlig og konstruktiv måde. Vi giver Mediestorm de bedste anbefalinger.

Signe Steen Risager
CEO Climates
www.climates.dk

Web support og vedligeholdelse

  Grønlund Grafisk
Som grafisk designer har jeg selv styr på den kreative del af min hjemmeside vedr. layout, billeder, farver, indhold osv. – men den tekniske del har jeg valgt at lade Mediestorm stå for. Jeg er meget tilfreds med mit samarbejde med Frank og oplever høj faglig sparring – suppleret med super god service.

Marlene Grønlund
Grønlund Grafisk
www.grønlundgrafisk.dk

Wordpress support og søgemaskineoptimering af hjemmesider

  RN entreprenør ApS - strømpeforing af kloakledninger, Pilerensningsanlæg og spildevandsløsninger, separat kloakering, gravearbejde og jordflytning, og beplantede filteranlæg mm.
Mediestorm har hjulpet os med opdatering og søgemaskineoptimering samt opsætning af landingpages og konverteringsmål med tilhørende Google Analytics rapporter til vores 3 WordPress hjemmesider: www.rn-entreprenoer.dk, www.rensditspildevand.dk og www.rn-snerydning.dk. Det har givet os mulighed for bedre at måle og tilpasse vores markedsføring inden for virksomhedens fokusområder med strømpeforing af kloakledninger, Pilerensningsanlæg og spildevandsløsninger, separat kloakering, gravearbejde og jordflytning, og beplantede filteranlæg mm. Det har desuden været en stor hjælp at Mediestorm ApS har adresse lokalt i Ringsted som vi selv bor tæt på, så vi altid kan holde statusmøder face 2 face.
De bedste anbefalinger herfra.

Rune Nielsen
RN entreprenør ApS

Design af hjemmesiden Florum.dk

  Florum.dk hjemmeside designFrank fra Mediestorm har hjulpet med design af hjemmesiden og i processen med opbygningen af den. Jeg er meget tilfreds med Frank’s hurtige hjælp og kompetente support i denne forbindelse. Jeg kan absolut anbefale et samarbejde med Mediestorm & Frank omkring Web-design.

Jan Iversen
www.florum.dk

Nyt logo og hjemmesider til annedorthe.dk og simple-art.dk

  Sølvsmykker i enkelt design - Simple, Anne Dorthe VeiseJeg er super glad for den hjælp jeg har fået af Frank fra Mediestorm. Det har drejet sig om to hjemmesider og logo. Fra første dag har jeg følt mig i gode hænder og har oplevet en gensidig tillid. Frank formår at lytte til ens ønsker, komme med input til forbedringer så man stadig oplever at man selv er med i processen. Jeg er utrolig glad for den altid positive respons, tålmodighed, hurtige hjælp og professionalisme Frank udviser. Jeg har kun oplevet super god service, og kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Mediestorm, som jeg fortsat vil bruge.

Anne Dorthe Veise
Simple-art.dk / Simple smykker
www.annedorthe.dk
www.simple-art.dk

Nyt logo til shop4baby.dk

Shop4babyVi havde meget travlt da vi kontaktede mediestorm og snakkede med Frank, og vi vidste faktisk ikke helt selv hvor vi gerne ville lande med logo’et. Frank stod på hovedet for os og hjalp helt gevaldigt med at få tingene peget i den rigtige retning, og de håndtegnede forslag vi selv havde, vendte Frank til professionelle oplæg som blev optimeret mange gange over få dage så vi landede med et design, som var meget bedre end hvad vi havde turdet håbe på.

Vi kan på det varmeste anbefale mediestorm til alle som kræver professionalisme og dedikation fra deres designer, og vi vil selv bruge dette firma igen til enhver tid.

Hos shop4baby.dk er vi meget tilfredse med de resultater og den service vi har modtaget hos mediestorm 🙂


Rolf Sonne
CEO, shop4baby.dk
https://shop4baby.dk

Nyt logo til Det Nationale Autismeinstitut.dk

det-nationale-autismeinstitutVi er meget glade for vores nye logo og taler tit om at det er blevet præcist som vi ønskede!


Cecilie Richter-Olesen
Kommunikations- og HR-ansvarlig
www.detnationaleautismeinstitut.dk

Ny webshop til billig-børnefødselsdag.dk

Billig BørnefødselsdagVores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen
Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
www.billig-boernefoedselsdag.dk

Ny hjemmeside til Midtsjællands Gymnasium Ringsted

Jeg vil gerne takke Mediestorm for et uhyre konstruktivt og flexibelt samarbejde i forbindelse med designet af vores nye hjemmeside til Midtsjællands Gymnasium mv. www.msg-gym.dkJeg vil gerne takke Mediestorm for et uhyre konstruktivt og flexibelt samarbejde i forbindelse med designet af vores nye hjemmeside til Midtsjællands Gymnasium mv.
www.msg-gym.dk

Poul-Erik Nielsen
Midtsjællands Gymnasium Ringsted
www.msg-gym.dk

Ny hjemmeside til NH Gardiner Ringsted

NH GardinerMediestorm kan kun få de varmeste anbefalinger fra min side af. Fik mig lynhurtigt op at køre med hjemmeside og var superdygtige hele vejen igennem.
Kreative løsninger og ikke mindst logodesign er også lige i skabet.

Bedste anbefaling fra www.nhgardiner.dk

Nicolai Hvid
NH Gardiner
www.nhgardiner.dk

Nyt webdesign til Ringsted Akupunktur

Jeg havde i længere tid være frustreret over min tidligere webmaster. Fik kontakt til Mediestorm gennem en anbefaling. Det må jeg nok sige, hurtigt blev min frustration vendt. Den gode service omkring hvordan jeg kunne skabe noget nyt og anderledes samtidigt blev jeg sat ind i det, at skabe min egen hjemmeside. Det var lige det jeg havde brug for, så tusind tak for hjælpen. jeg kan kun anbefale Mediestorm som webmaster. 🙂

Marlo Prasad
Akupunktør og Psykoterapeut, Ringsted Akupunktur
www.akupunktur-ringsted.dk

Webdesign og support til malou4u.com

Mediestorm er aktiv partner i al vores drift omkring malou4u.dk samt opbygning af WP blogs, opsætning af google analytics og meget mere. Mediestorm er en perfekt allround partner for webshops i alle størrelser.Vi er utrolig glade for dette meget professionelle samarbejde. Den varmeste anbefaling fra malou4u.dk!

Lars Johnsen
Malou4u.dk
www.malou4u.dk

Webdesign og web support til Frederiksberg Fysioterapi & Træningsklinik

Nu er vores nye hjemmeside: fysogtraen.dk ca 1 måned gammel og responsive design med online booking er virkelig blevet modtaget med stor tilfredshed af vores brugere. Vores website er blevet opdateret så brugernes behov tilgodeses og vores redigering er blevet lettere. Tak for et godt samarbejde, råd og vejledning. Du har min bedste anbefaling.

Hanne Sørensen
Fysioterapi & Træningsklinik
www.fysogtraen.dk

Webdesign og web support til Choopin.dk

Choopin.dkMediestorm har deltaget i designet i tidligere samt vores seneste design version på choopin.com med salg af dametøj. Vi har siden 2009 brugt Mediestorm som en massiv partner til vores website samt alle tilhørende aktiviteter. Mediestorms venlige service er ud over det sædvanlige

Lars Johnsen
Choopin.dk
www.choopin.com

Hostedshop og webshop support til The Rug Company

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl…Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm
The Rug Company
www.copenhagencushion.com

Nyt logo og hjemmeside til snap-ad.dk

SnapAdVi er yderst tilfredse med både logo og hjemmeside til snap-ad.dk! Tusind tak Frank – og ikke mindst for god service!

Ida Poncina
Snap-ad
www.snap-ad.dk

Ny hjemmeside til paabanen.dk

På BanenVi er superglade for din kæmpe hjælp med at få vores flotte site op og køre; det var aldrig blevet så flot uden dig!!! Vi har lagt Mediestorm ind under Sponsorer, hvor vi også linker til jer. Endnu engang kæmpe TAK fra alle os på Banen! Mange superglade hilsener fra Karina ;o)

Karina Schramm
www.paabanen.dk

Ny webshop til Chopin.dk

chopinMediestorm er lige blevet færdige med vores nye Website med salg af modetøj. Vi kan kun takke for et godt og et meget professionelt samarbejde. Man må sige at resultatet er derefter. Vi har kun ros til Mediestorm. Og kanon service! Vi, i Chopin kan kun på det varmeste anbefale Mediestorm!

Lars Johnsen
Chopin.dk
www.chopin.dk

Support af WordPress , Google Analytics + diverse trykasger

Amesto AccounthouseKære Mediestorm, Jeg vil gerne sende en stor ros for jeres professionelle og altid imødekommende måde at tackle vores ideer på. Det arbejde vi får udført er altid lige lidt bedre end hvad vi havde forestillet os, og det er en meget sjælden og meget værdsat kompetance. Amesto Group og jeg selv vil give jer vores varmeste anbefalinger. De bedste hilsner Amesto Group Ulrik Hoffmann Senior Manager

Ulrik Hoffmann
Senior Manager, Amesto Group
www.amesto.dk

Logo, Webdesign og tryksager til djmads.dk

DJ Mads www.djmads.dkSuper cool og flot hjemmeside I har lavet til mig. Den rammer lige plet! Flottere end jeg selv havde forestillet mig. Jeg bliver ved med at få stor ros for den. Den virker helt perfekt efter hensigten og budskabet kommer ud og rammer plet. Jeg videregiver hermed den STORE ros til Mediestorm fra DJ Mads og mine kunder.

Mads Eghjhort
DJ Mads
www.djmads.dk

Webdesign til Ringsted og Haslev Gymnasium

Midtsjællands GymnasieskolerVi er og har været rigtig glade for samarbejdet med dig om skolens nye hjemmesider. Både PN og FC roser din tålmodighed og grunddighed, når du har afholdt kursus med dem. Tak for det.

Lene Eilertsen
Midtsjællands Gymnasieskoler
www.msg-gym.dk

Joomla webdesign til EL-Gruppen A/S i Korsør

EL-Gruppen A/SDet er sku god service i har. Den ros skal i have.

Thomas Mejling
Thomas Mejling, EL-Gruppen A/S
www.el-grp.dk

Har du ris eller ros til Mediestorm?

Send en besked her: