Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Udvidelse af vores moms-system
  on 13. maj 2020 at 23:00

  Førhen angav man moms-satser globalt pr. leveringsland. Det vil sige, at man for en hel shop fx satte moms til levering i Danmark op til 25%/25% (privat/erhverv) og Sverige til 25%/0%. Dette gav problemer for dem, der har multi-site setup, hvor de fx har et dansk site, der sælger fra Danmark til Danmark og Sverige, og et Svensk site der sælger fra Sverige til Danmark og Sverige også. Problemet var, at når man sælger fra Sverige til Sverige, så bør moms-satsen være 25/25%, hvilket ikke kunne sættes op med ovenstående globale setup. Denne opdatering gør det muligt at opsætte moms for alle kombinationer af site/sproglag til leveringslande. Det er lavet bagudkompatibelt med nuværende globale setup, således vores kunder der ikke ønsker at bruge det kan køre videre med deres nuværende setup uden at skulle foretage sig noget. Nye indsastningsmuligheder For leveringslande er der kommet en række nye indtastningsmuligheder for "Specifik moms for <site + sproglag> ved salg til <land>" De "gamle" globale værdier ligger under "Generel moms ved salg til <land>. For momsgrupper er der kommet en dropdown, hvor man kan vælge "Specifik moms for <site + sproglag>" De "gamle" globale værdier ligger under "Generel moms".

 • Opdatering til opsætning af sites i webshoppen
  on 29. april 2020 at 23:00

  Vi har implementeret en opdatering til opsætningen af ??sites i webshoppen. Det er nu muligt at ændre, hvilket site der er det primære, så længe følgende er udfyldt for webshoppen: Webshoppens primære sprog Al nødvendig "webshopinformation / weboplysninger" Kreditkortbetalingsmetodens gateway-oplysninger Denne opdatering gør det muligt for kunder, der ikke bruger site 1, at slette det i stedet for at have et ubrugt site på deres webshop.

 • Nye apps til dig ?
  on 17. marts 2020 at 23:00

  Har du set, at vi har lanceret en række nye apps, som nu er tilgængelige til din webshop?    Alertdesk Med Alertdesk behøver du ikke at bekymre dig om nedetid længere. Alertdesk overvåger din webshop 24/7 og giver dig besked med det samme via e-mail eller Push-besked, hvis du skulle opleve nedetid eller performance problemer. Læs mere om Alertdesk: Apps > Markedsføring > Alertdesk   5 stjerner 5 stjerner app’en afsender automatisk anmodninger om anmeldelse på Trustpilot til de kunder, som forventes at give 4 eller 5 stjerner. Læs mere om 5 stjerner: Apps > Markedsføring > 5 stjerner   Price-match Price-match overvåger dine konkurrenters priser og sørger for, at dine varer altid er billigst på nettet.  Læs mere om Price-match: Apps > Salg > Price-match   Warehouze Brugervenlig og tidsbesparende lagerstyring & Intelligent og automatisk indkøbsstyring via Warehouze.  Læs mere om Warehouze: Apps > Logistik > Warehouze   Lagersystem.dk Med Lagersystem.dk får I en all-inclusive løsning, som forbinder webshop, lagerstyring og økonomisystem.. Her får I altså både pakkelabels, pluk, lagerstyring og varesporing i én samlet løsning. Læs mere om Lagersystem.dk: Apps > Logistik > Lagersystem.dk

 • Nyt Premium design: Barcelona
  on 10. marts 2020 at 23:00

  Vores designpartner OnlinePlus har tryllet - og vi kan nu præsentere det klassiske og stilrene design, Barcelona! Designets forside skaber i den grad blikfang med en stor, flot billedslider til visning af dine nyheder og 3 fokusbokse, hvor du kan præsentere dine hovedkategorier.   Barcelona har en optimeret mobilmenu, der gør det supernemt for dine kunder at handle over mobilen. Derfor skal du vælge Barcelona: Kurv dropdown hvor man kan se hvad der er tilføjet og samlet pris  Megamenu med flere kolonner til produktkategorier Tydelige USP’er i toppen som fremhæver fordele ved at handle i shoppen Variantvælger direkte på produktoversigten Købs pop-up når du ligger varer i kurven Se demo af designet her >> Pris: 1999,- Køb designet her: Webshop > Design > Design Store

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk