Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Nyt interface til Redirects og Webhooks
  on 29. juni 2020 at 23:00

  Vi har i dag lanceret et nyt interface til Redirects og Webhooks i vores nye administration.  De har begge fået et designmæssigt løft.  Hvis du vil se det, så gå til: Indstillinger > Redirects & Webhooks 

 • Nu forudfyldes dine kunders tlf.nr. i MobilePay ?
  on 25. juni 2020 at 23:00

  Vi har netop udgivet en opdatering, der gør det muligt, at dine kunders telefonnummer forudfyldes, når de vil betale med MobilePay gennem OnPay. Det gør din checkout endnu hurtigere! Dine kunder vil nu kunne gennemføre betalingen på din webshop på nul-komma-fem.   

 • NYHED: Få MobilePay Checkout gennem OnPay
  on 21. juni 2020 at 23:00

  Betalingssystemet OnPay er nu integreret med MobilePay Checkout, der giver dine kunder mulighed for lynhurtig betaling på din webshop.  Oplev din konvertering stige Med MobilePay Checkout giver du dine kunder en god og nem købsoplevelse. Det er en smutvej til webshoppens checkout. Dine kunder slipper for bøvlet med at skulle indtaste navn, adresse og kortoplysninger og kan i stedet betale med et enkelt swipe i MobilePay-appen. Det bliver altså ultranemt at gennemføre et køb på din webshop - og det vil du højst sandsynligt også kunne se på din konverteringsrate.  Sådan virker det Med MobilePay Checkout indtaster din kunde bare sit telefonnummer. Og vupti. Så hentes kundens adresseoplysninger fra MobilePay, som de selv har indtastet i app’en. Det betyder, at de slipper for at indtaste navn og adresse, når de vil gennemføre et køb på din webshop. Med vores integration til MobilePay Checkout kan dine kunder checke ud direkte fra produktet og direkte fra kurven.  Se denne video, der viser, hvordan du betaler med MobilePay Checkout i en webshop >>  Så nemt er det Vælg MobilePay Checkout direkte på produktet eller ved Checkout Vælg levering til hjemmeadresse eller pakkeshop Swipe godkend i MobilePay - nu er købet gennemført   Sådan kommer du i gang Du installerer MobilePay Checkout i din administration under: Indstillinger > Betaling > Kreditkortbetaling > Kortopsætning > MobilePay OBS: Har du har specialtilpasset dit design (custom), så kan denne funktion kræve en opdatering af én eller flere af dine template filer. Se hvilke filer, du skal ændre eller tilføje herunder: Følgende template filer er ændret: modules/cart/cart.tpl modules/product/assets/js/product.entity.controller.js modules/product/partials/entity-actions.tpl modules/product/partials/entity-variant-orderlist.tpl modules/product/product-entity.tpl source/js/platform.js source/scss/template.structure.scss Følgende template filer er tilføjet: modules/widgets/checkout/checkout.tpl modules/widgets/checkout/includes/js/checkout.js modules/widgets/checkout/includes/js/templates.js modules/widgets/checkout/partials/checkout-delivery.tpl modules/widgets/checkout/partials/checkout-submit.tpl source/scss/libs/material/_animations.scss source/scss/libs/material/_inputs.scss source/scss/libs/material/_values.scss source/scss/libs/material/material.scss source/scss/modules/widgets/_widgets.scss source/scss/modules/widgets/checkout/checkout.scss source/scss/modules/widgets/checkout/partials/brands/mobilepay.scss source/scss/modules/widgets/checkout/partials/delivery.scss source/scss/modules/widgets/checkout/partials/order.scss source/scss/modules/widgets/checkout/partials/submit.scss  

 • Ændring til Google Shopping feedet
  on 27. maj 2020 at 23:00

  Vi har ændret prioriteten af teksterne til Google Shopping feedet, så det matcher Googles krav endnu bedre. Prioriteringen af tekster er nu således: Kort produkt beskrivelse Lang produkt beskrivelse Liste produkt beskrivelse

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk