Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • API udvidelse
  on 10. december 2018 at 23:00

  API'et er blevet udvidet med OutOfStockBuy. Følgende API-funktioner er blevet opdateret:Product_GetAll Product_Create Product_CreateOrUpdate Product_Updat […]

 • Markedsplads Integration - undersøgelse
  on 9. december 2018 at 23:00

  Vi ønsker at få bedre integrationer til de mest populære markedspladser og vil derfor gerne høre din mening. Udfyld spørgeskemaet og vær med til at påvirke nye integrationer indenfor dette område: Gå til spørgeskema […]

 • Spam-tjek udvidelse
  on 14. november 2018 at 23:00

  For bedre at kunne modvirke e-mail spam fra "tilmelding til nyhedsbrev", vil alle formularer i kolonner og i footer fremover have spam-tjek slået til (Googles ReCaptcha). Vi har implementeret løsningen således, at spam-tjek kun vises, når man klikker i formularen. På denne måde ødelægges dit design ikke. Det skjulte spam-tjek kræver, at den nyeste version af nedenstående filer benyttes. Designs der har disse filer ændret viser spam-tjek uhensigtsmæssigt. Hvis du oplever problemer med visning af spam-tjek i kolonner eller i footer, så kontakt venligst vores support, som vil hjælpe med at få opdateret dit design. Følgende template filer er ændret: modules/column/assets/js/newsletter.js modules/column/module-newsletter.tpl modules/widgets/newsletter/newsletter.t […]

 • Ekstra felter på brugere/kunder
  on 11. november 2018 at 23:00

  Det er nu muligt at tilføje ekstra felter til brugere/kunder, som vises ved kundeoprettelse og ved bestilling. På denne måde er det muligt at indsamle nyt data om dine brugere og kunder. Felterne oprettes via et nyt panel "Ekstra felter" i kontrolpanelet. Udvidet produktdata er også flyttet til dette panel, så ekstra felter for produkter også skal oprettes herfra. De nye felter understøttes via import/eksport og API. Følgende template filer er ændret: modules/checkout/partials/checkout-step1-customer.tpl modules/checkout/partials/checkout-step1-user.tpl modules/usercreate/usercreate.tpl modules/useredit/useredit.tpl modules/userrequest/userrequest.t […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

florum hostedshop webshop design

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag