Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Bruger tilknyttet en ordre
  on 9. oktober 2019 at 23:00

  Under ordredetaljer er det nu muligt at ændre hvilken bruger der er tilknyttet en eksisterende ordre.

 • Template hastigheds-optimeringer
  on 6. oktober 2019 at 23:00

  Vi har igennem de seneste måneder arbejdet med opdateringer til vores design templates som forbedrer den måde de indlæser ressourcer på. Optimeringerne er implementeret i en række nye filer, som inkluderes i eksisterende template filer. Hvis du benytter tilpassede filer i dine design templates (med symbol c), skal du opdatere dem med det nye kode, for at få gavn af opdateringen.Der er tale om ændringer i følgende filer: Template001 - Rooty modules/cart/cart.tpl modules/json/cart.tpl modules/json/products.tpl modules/json/productvariants.tpl modules/product/partials/entity-additional-info.tpl modules/product/partials/entity-image-rotation.tpl modules/product/partials/entity-image-zoom.tpl modules/product/partials/entity-variant-buttons.tpl modules/product/partials/entity-variant-orderlist.tpl modules/product/product-entity.tpl modules/product/product.tpl modules/widgets/cart/cart.tpl modules/widgets/integrations/facebook_marketing_pixel.tpl Template002 - Palette modules/widgets/cart/cart.tpl Template004 - Classic modules/widgets/cart/cart.tpl Template005 - Terrarium modules/cart/cart.tpl modules/product/partials/entity-additional-info.tpl modules/product/partials/entity-variant-buttons.tpl modules/product/product-entity.tpl modules/widgets/cart/cart.tpl Template101 - Memento modules/product/partials/entity-additional-info.tpl Template201 - POS modules/json/cart.tpl modules/product/partials/entity-image-rotation.tpl modules/product/partials/entity-image-zoom.tpl modules/product/partials/entity-variant-buttons.tpl modules/product/product-entity.tpl

 • Ny integration til Klarna Payments
  on 1. oktober 2019 at 23:00

  Vi har opdateret Klarna integrationen fra Klarna Payment Method v4 til Klarna Payments v3. Hvad betyder det for mig: Opdateret storefront, med opsamling af data til Klarna køb via Klarna widget direkte i checkout Opdateret admin interface ved oprettelse og redigereing af Klarna betalingsmetode Opdateret admin interface ved håndtering af ordre med Klarna betaling Opdateret ordre integration ved aktivering af ordre. Nu skubbes leveringsinformationer til Klarna Opdateret ordre integration ved redigering af ordre i admin. Nu skubbes opdateringer til Klarna Hvad skal jeg gøre: Webshops med eksisterende Klarna integration skal opgraderes til Klarna Payments. Kontakt Klarna for at få din aftale opgraderet. Nye webshops har kun muligheden for at bruge Klarna Payments. Følgende template filer er ændret: modules/checkout/checkout.tpl modules/checkout/includes/js/checkout.js modules/checkout/includes/js/klarnaKP.js modules/checkout/partials/checkout-step4.tpl modules/json/cart.tpl Klarna kan opsættes under: Kontrolpanel > Betalingsmetoder > Klarna

 • Valg af Google Shopping kategorier opdateret
  on 18. september 2019 at 23:00

  Vi har rullet en opdatering ud til valg af Google Shopping kategorier. Google Shopping kategorier findes under produkt oprettelse / produkt redigering > Prisindeks, under Google Shopping Ads her kan man vælge Google kategori (også til Facebook). Vi har opdateret søgningen, så den søger bedre på navnet på kategorien, men også id'et på kategorien.

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk