Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • API udvidelse
  on 7. februar 2018 at 23:00

  API'en er blevet udvidet med Order_SetTransactionCode. Følgende API-objekter er blevet tilføjet:OrderSetTransactionCode Følgende API-function er blevet tilføjet:Order_SetTransactionCod […]

 • Sortering af produkter
  on 5. februar 2018 at 23:00

  Produkt sorteringssystemet er udvidet med multi sortering. Det er nu muligt at indstille produktsorteringen baseret på kategori, hvilket giver dig mulighed for selvstændigt at sortere hvert produkt indenfor dets kategorier. Følgende opdateringer er foretaget: Kategorispecifikke sorteringer oprettes, når du ændrer sorteringsværdierne i produktlisten. Vi har opdateret sorteringen på produktredigeringssiden for at være en global sortering, når der ikke findes nogen kategorispecifikke sorteringer, vil sorteringen falde tilbage til denne sorteringsværdi. Følgende API-objekter er blevet tilføjet:Product Følgende API-objekter er blevet opdateret med feltet Sortings:Product ProductCreate ProductUpdate ProductCreateUpdate Import/eksportmodulet er blevet opdateret med følgende felter til sortering af produkter:CATEGORY_SORTINGS […]

 • GLS fragtmetode opdatering
  on 1. januar 1970 at 0:00

  Vi har lavet en opdatering til GLS fragtmetoden, der tilføjer en ekstra valgmulighed under fragtmetoden. Valgmuligheden er den samme som også findes på Post Nord, hvor det er GLS der bestemmer droppoint. Valgtet af det endelig droppoint sker i forbindelse med eksport til GLS interline eller GLS Your-GLS. […]

 • DIBS FlexWin opdatering
  on 23. januar 2018 at 23:00

  Webshoppen understøtter nu den nye version af DIBS, kaldet FlexWin. Med FlexWin kan man benytte nye betalingsformer som f.eks. MobilePay. For at FlexWin fungerer korrekt, skal følgende aktiveres i DIBS kontrolpanelet under Integrationer > Returværdier: - Orderid - Paytype - Alle andre felter med udtagelse af kortinformation bliver returneret Læs hvordan her: http://help.hostedshop.dk/62412-dibs/ For at blive opgraderet til det nye DIBS FlexWin, skal du have opdateret dine returværdier (se ovenfor), og derefter kontakte vores support. Vi ønsker at få alle kunder opgraderet til DIBS FlexWin. […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

florum hostedshop webshop design

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk