Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Lindorff skiftes til Collector Bank
  on 5. juni 2019 at 23:00

  I betalingsmetoden Bambora Checkout bliver Lindorff (faktura- og delbetaling) skiftet ud med Collector Bank og derfor er betalingsikonet nu opdateret. Hvis du benytter dig af Lindorff, kan du selv opdatere betlingsmetoden ved at ændre titel her: Kontrolpanel > Betallingsmetoder > Kreditkortbetaling > Kortopsætning. Her finder du Lindorff, retter titel til Collector Bank og klikker derefter på "Gem". Logoet er allerede opdateret. Ikonerne for Visa og Visa electron er også blevet opdateret. […]

 • Sortering i produktlisten - design opdatering
  on 21. maj 2019 at 23:00

  Sortering i produktlisten er opdateret med et mere moderne design, som fylder mindre i højden og er mere integreret i designet. 1. Panel designet er fjernet for at gøre det mere moderne. Samtidig er designet gjort mindre i højden, så hver tekst står på 1 linje. 2. Layoutet er ændret for at gøre sorteringsfunktionen nemmere at bruge. 3. Produktantal vises med det totale antal - eksempelvis "48 af 100 produkter". 4. Knapperne for visning mellem kolonner og rækker er fjernet på mobil. Følgende template filer er ændret: index.tpl modules/widgets/slider/full-width-slider.tpl modules/widgets/slider/page-slider.tpl modules/widgets/slider/slider.tpl source/scss/modules/widgets/slider/_owl_theme.scss source/scss/modules/widgets/slider/_slider.scss […]

 • Sprout design - slider billede i bedre format
  on 14. maj 2019 at 23:00

  Hvis fuld skærmbredde er aktiveret i design manageren, viser Sprout nu slider billederne i høj opløsning. Vi anbefaler derfor, at uploade billederne i størrelsen 1920x500, hvis du benytter denne indstilling. Med den nye opsætning kommer dine slider billeder til at blive vist pænere. Læs mere I vores Sprout guide Hvis du benytter Sprout designet og oplever problemer med slideren, så vil vi anbefale dig at gå til Design Manager, klikke på Rediger design på dit aktive template og derefter klikke Gem. Følgende template filer er ændret: index.tpl modules/widgets/slider/full-width-slider.tpl modules/widgets/slider/page-slider.tpl modules/widgets/slider/slider.tpl source/scss/modules/widgets/slider/_owl_theme.scss source/scss/modules/widgets/slider/_slider.scss […]

 • E-mail layout indstilling
  on 13. maj 2019 at 23:00

  Vi ændrer d. 21/05 standard e-mail indstilling for vores templates til det nyeste layout vi lancerede med nye e-mail og print skabeloner. Du bliver kun påvirket af dette, hvis du ikke har foretaget et valg af layout allerede. Det er altid muligt at skifte layout. Vi ændre kun standard indstillingen og ikke dit valg. Du kan selv vælge layout via: Kontrolpanel > Design Manager > Ret design > E-mail indstillinger > Kontakt informationBund er nyeste layout. Du kan se dit layout via: Kontrolpanel > E-mail tekster > E-mail og print preview. […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk