Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Addwish skifter navn til Hello Retail (App)
  on 7. april 2019 at 23:00

  Addwish startede med en online ønskeliste hjemmeside for 10 år siden. De har over årene udviklet e-commerce optimerings produkter til webshops, som gør det lettere for butikkerne at nå ud til kunderne. Hello Retail vælger at lægge vægt på disse produkter, og derfor skulle navnet skiftes. “Navnet kommer til at symbolisere at vores målgruppe er online retailere og at der er mennesker bag vores service. Uanset hvad du sælger på din webshop, kan Hello Retails produkter hjælpe dig med at personalisere dine kunders oplevelse af din webshop” - Fortæller Kasper Refskou Jensen, Founder og CEO Hello Retail. Kunderne forventer mere og mere når de handler online og det er vigtigt, at man som webshop lever op til deres forventninger og det er derfor fantastisk at Hello Retail tilbyder disse personaliseret og fuldt integreret produkter. Med et team af e-commerce rådgivere, tech-support og udviklere står Hello Retail klar til at give et godt tilbud til alle nye kunder, som i april måned får 14 måneders service til prisen for 12 måneder. Hello Retail ser frem til at byde nye, såvel som, gamle kunder velkommen. […]

 • ViaBill gennem OnPay
  on 2. april 2019 at 23:00

  Ønsker du at bruge ViaBill på din webshop? Det er nu muligt at få koblet ViaBill på din OnPay konto. Dette gøres på følgende måde: 1. Aktiver ViaBill i OnPay Admin (Indstillinger > Indløsere) 2. Aktiver ViaBill i HostedShop Admin (Kontrolpanel > Betalingsmetoder > Rediger online betalingskort) 3. Aktiver ViaBill PriceTags via HostedShop Admin (Moduler > Integrationer > ViaBill PriceTags) Har du ikke en ViaBill konto? - få én her. Bemærk: kræver OnPay version 3. […]

 • Opdatering af e-mail og print skabeloner - Fase 2 af 2
  on 25. marts 2019 at 23:00

  Fase 2 af den nye e-mail og print skabelon opdatering er nu online. Læs mere om opdateringen nedenfor. --- Med opdateringen skifter alle e-mails (eks. ordre eller bruger e-mails) og print skabeloner (eks. ordreseddel eller faktura) design. Designet er mere moderne og er tilpasset e-mail eller print formatet. Derudover er det nu blevet muligt selv at vælge farver og skrifttype på e-mail skabelonen (via Kontrolpanel > Design Manager > Ret design). Vigtige design ændringer:E-mail skabelon ændringer: designet og skrift størrelsen er tilpasset formatet. Varelinjerne er sat op mere simpelt med produkt billede. Adresse information er flyttet rundt (muligt at indstille selv). Print skabelon ændringer: designet og skrift størrelsen er tilpasset formatet. Webshoppens information er flyttet i bunden for at spare plads. Toppen er ændret. Det er også blevet muligt at sende/gemme fakturaer som PDF. For udviklere er alle e-mail og print skabeloner nu flyttet til template systemet, hvilket giver fuld fleksibilitet over design og indhold. Læs mere i vores manua […]

 • Facebook Marketing Pixel
  on 11. marts 2019 at 23:00

  Det er nu muligt at aktivere Facebook Marketing Pixel direkte via administrationen. Dette gøres via Moduler > Integrationer > Facebook Marketing Pixel. Koden der skal indsættes, finder du i Facebook Business. Funktionen tracker data på alle sider - samt handlinger på varekort, læg i kurv og ved køb. Funktionen gør brug af en ny template fil kaldet facebook_marketing_pixel.tpl og kræver at berørte filer er standard. Følgende template filer er ændret: partials/body.tpl modules/widgets/integrations/facebook_marketing_pixel.t […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk