Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Help Universe - seneste artikler
  on 21. august 2019 at 23:00

  Nu kan du følge med i hvilke artikler vi arbejder på i HostedShops hjælpeunivers. I oversigten kan du både få et overblik over nye artikler, samt artikler som vi har opdateret på baggrund af kundefeedback, og vores løbende revisioner af indholdet. Benyt følgende link til oversigten over seneste artikler:https://help.hostedshop.dk/seneste-artikler/ […]

 • Opdatering til rabatkoder og gavekort
  on 6. august 2019 at 23:00

  Det er nu muligt at se, hvilke ordrer en rabatkode eller gavekort har været benyttet på i administrationen. Dette gøres via Kontrolpanel -> Rabatkoder/gavekort -> Rediger rabatkoder/gavekort. […]

 • Opdatering af ordre-administrationen
  on 1. juli 2019 at 23:00

  Den fulde pris-model er nu tilgængelig når der tilføjes varer under en ordre i administrationen. Det vil sige at pris-udregningen nu tager højde for de pris- og rabat-linier der er på varen i forhold til ordrens kontekst, såsom site, sproglag, bruger og valuta. Det er nu også muligt at angive antal når der tilføjes varer til en ordre. […]

 • Opdateret kalendermodul og forbedret hastighed
  on 30. juni 2019 at 23:00

  Kalendermodulet i sidekolonnen er nu opdateret med et mere moderne design. Vi har fjernet kalendervisningen og viser dine fremtidige begivenheder i en liste. Listen viser dine kommende begivenheder i den aktuelle måned og op til 10 begivenheder inden for de næste 3 måneder. Samtidig reduceres den generelle JavaScript-pakke på alle templates (app.js) med ca. 25%. Dette betyder, at alle dine sider indlæses hurtigere, især på mobile enheder. Vi håber at du synes om opdateringen! Følgende template filer er ændret: modules/column/module-calendar.tpl source/scss/template.theme.scss source/scss/theme/modules/column/calendar/_calendar.scss source/scss/modules/column/calendar/_calendar.scss source/js/angularjs/app/platform.filters.js source/js/angularjs/app/platform.app.js Følgende template filer er fjernet: source/libs/clndr/latest/clndr.min.js source/libs/momentjs/latest/moment-with-locales.js source/libs/momentjs/latest/moment.platform.js […]

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk