Hostedshop – Webshop billigt og enkelt.

Kom i gang med din webshop hurtigt og billigt.

Vi tilbyder skræddersyede designs i den danske webshop løsning Hostedshop.
Webshoppen fås i 3 pakker der varierer i pris og funktionalitet så du kan starte småt og udvide webshop løsningen, efterhånden som din forretning og behov for nye funktioner vokser.
Hostedshop bliver løbende opdateret med nye funktioner og forbedringer, se listen under Hostedshop nyheder til højre her på siden.
certificeret designpartnerMediestorm ApS er certificeret designpartner af Hostedshop Webshop og sikrer vores kunder den bedst mulige service og support til deres webshop løsninger.

Nye Hostedshop templates med responsivt design

Se Hostedshop 3 helt nye, moderne, brugervenlige og responsive templates og samtidig en spritny Design Manager. Eksemplerne på de nye templates kan ses her:
1. http://rooty-theme.hostedshop.dk/
2. http://palette-theme.hostedshop.dk/
3. http://ilumina-theme.hostedshop.dk/

Bestil en gratis demoshop her!

Bemærk: Denne 30 dages gratis demo kan uden problemer opgraderes til en kørende shop.

Skriv til frank@mediestorm.dk og få et uforpligtende tilbud på din webshop.

Se udvalgte webshop referencer nedrest her på siden:

 Bliv ringet op

Har du brug for hjælp til dit nye webshop?

Send dit navn og telefon nummer. så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 e-conomic til din webshop

economicHostedshop opdateres hvert kvartal med nye funktioner og kan integreres med e-comomic, hvilket vi varmt kan anbefale.

 • API integration med Hostedshop mm.
 • Lagerstyring
 • Online adgang til dit regnskab
 • Europas mest brugte online regnskabsprogram
 • Priser fra 159,- pr mdr.
Læs mere om e-conomic her!

Sådan tilpasser du din webshop de nye ODR regler

Den 15. februar 2016 introducerer Europa Kommisionen den nye, digitale klageportal, ODR (Online Dispute Resolution). Formålet med ODR er at samle europæiske forbrugere og virksomheder på én klageplatform, hvor forbrugeren nemt, hurtigt og på sit eget sprog kan komme i kontakt med den virksomhed, som han klager over. For Hosted Shop-ejerne betyder de nye regler bl.a., at følgende elementer klart og tydeligt skal fremgå af deres webløsning:
✔ et link til ODR-portalen
✔ webshoppens e-mailadresse
✔ oplysninger om, at webshoppens kunder kan klage gennem ODR

Vi har sammensat en guide til, hvordan du nemt og hurtigt tilpasser din Hostedshop løsning, så den lever op til de nye regler.

Se ODR guiden her

Nye funktioner til Hostedshop

 • Gratis online webshop kursus
  on 16. december 2020 at 23:00

  På vores Webshop Workshop kursus får du en introduktion til Hostedshop systemet (SmartWeb, ScanNet & Wannafind), så du efterfølgende selv kan arbejde videre med at opbygge din webshop. Kurset består af: - Velkomst og introduktion - Opstart og design - Webshop og indhold - Opsætning og indstillinger - Afrunding og spørgsmål Lidt praktisk: Kurset er på dansk og foregår online. Kurset afholdes d. 30/1/2020 Det starter kl. 9.00 og slutter ca. kl. 12.00 (afhængig af hvor mange spørgsmål der kommer). Læs mere og tilmeld dig her:https://www.eventbrite.dk/e/webshop-workshop-online-tickets-86787980185

 • Til dig, der bruger GLS
  on 22. marts 2020 at 23:00

  GLS har lavet en midlertidig fuldmagt, som jeres kunder kan udfylde og hænge ud, hvis de vil give GLS’ chauffører lov til at stille forsendelser uden for på et anført sted. Del gerne denne fuldmagt med dine kunder.Du finder den her > > Hvis du vil se, hvilke tiltag GLS har gjort sig i forhold til coronavirus for at sikre deres medarbejdere og at de kan være en stabil samarbejdspartner i denne tid, så læs med her > > Her kan du orientere dig om GLS’ drift. Siden opdateres to gange om dagen, hvis der er noget at berette.Følg med i GLS’ drift her > > Vi vil samtidig gøre dig opmærksom på, at vi har en fordelsaftale med GLS, der giver dig billigere priser på fragt med GLS. Ring til os og hør mere om aftalen.

 • Udvidelse af Google Analytics tracking i checkout
  on 29. januar 2020 at 23:00

  Vi har opdateret tracking for Google Analytics i checkout således at den nu også tracker Checkout trin 2 (Leveringsmetode) og trin 4 (Betalingsmetode). Teknisk set sendes informationerne som checkout_options, hvor step 2 og 4 trackes som henholdsvis 'shipping method' og 'payment method'. Værdierne, der sendes til Google Analytics er de id'er som metoderne har i Kontrolpanelet, hvor de oprettes eller aktiveres. Følgende template filer er tilføjet: modules/checkout/includes/js/checkout.js modules/widgets/integrations/google_analytics.tpl

 • Understøttelse af WebP billeder
  on 28. oktober 2019 at 23:00

  HostedShop understøtter nu WebP billeder, som er et format Google har udviklet og anbefaler. Det giver en bedre Google PageSpeed score at benytte WebP billeder. Bemærk at WebP kun understøttes af nye browsere og ikke af Safari:Se oversigt over WebP browser understøttelse

Vi er ved at være klar med vores webshop, copenhagen cushion company. Vi er ikke voldsomt it kyndige, så vi har virkelig trukket på Franks telefon support. Men, vi kan nu styre vores webbutik, lægge nye produkter op, trække diverse lister, osv. Vi startede ud med en standard løsning, men har snart ændrede på næsten det hele. Det koster lidt ekstra, faktisk meget fornuftigt, og vi har fået en webshop som vi stolte af. Nogle gange gør vores manglende færdigheder, at vi får lavet et par unødvendige fejl...Frank er altid super hjælpsom, og ikke mindst glad i telefonen. www.copenhagencushion.dk

Mette Damm The Rug Company

Vores nye webshop: billig-børnefødselsdag.dk med speciale i pirat og prinsesse fødselsdags tema til børnefødselsdag er blevet super lækker og får stor ros af vores kunder.

Tak til Mediestorm for en kæmpe indsats med logodesign, grafik, produktbilleder, råd og vejledning i opsætning og drift af WooCommerse.
De bedste anbefalinger herfra

Marianne Andersen Kundesupport ansavrlig, billig-børnefødselsdag.dk
Billig Børnefødselsdag Woocomerce webshop

Billig Børnefødselsdag

Webshop til Billig Børnefødselsdag

hostedshop emofabrik.dk

Emofabrik.dk

Hostedshop webshop design og support til Emofabrik.dk

Webdesign til Florum.dk

Florum.dk

Florum.dk hostedshop webshop design

Japebo.dk Hostedshop

Japebo.dk

Hostedshop webshop design og support til japebo.dk

Hostedshop til Franske.dk

Franske.dk

Hostedshop til Franske.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Mollyshome.dk

Hostedshop til Mollyshome.dk

Hostedshop til Moto-air.dk

Motoair.dk

Hostedshop til MotoAir.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Vinbutikken.dk

Hostedshop webshop design til vinbutikken.dk

Shine On You

ShineOnYou.dk

Woocommerce webshop til ShineOnYou.dk

Pascucci hostedshop webshop

Pascucci.dk/

Hostedshop webshop og support til Pascucci.dk

Hostedshop webshop design til Sommerlight.dk

Sommerlight.dk

Hostedshop til Sommerlight.dk