Skip to main content
 

Webbureau i Ringsted

Mediestorm ApS - Kommunikation til kunder vi kender!

Webbureau i Ringsted med fokus på lokale kunder

Mediestorm siden 2003:

Mediestorm har eksisteret siden 2003 – og fungerer i dag som et lille lokalt webbureau i Ringsted og er ekstern marketingafdeling for mere end 160 virksomheder, der løbende modtager support og vejledning til såvel online som offline reklame.

Bedre og billigere markedsføring til små og mellemstore virksomheder.

Vores erfaring er, at mange små og mellemstore virksomheder med lidt hjælp, kan opnå en langt bedre og billigere markedsføring.

Mediestorms mission

Mediestorms mission er at hjælpe små og mellemstore  virksomheder med at målrette deres markedsføring – og sikre den enkelte virksomhed en mere effektfuld markedsføring.

Design af brevlinje og brochure til Slagelse TagmalingKommunikation til kunder vi kender.

Vi sammensætter løsninger der bygger på et godt kendskab til kundens behov, samt en bred erfaring i udvikling af trykte og digitale medier. Mediestorms løsninger bliver skræddersyet ud fra kundens budskab, målgruppe og ønskede reaktion med en tydelig synergi på tværs af trykte og digitale medier.

Vi kalder det: Kommunikation til kunder vi kender.

Frank Johansson - Grafikminister i Mediestorm ApS

Frank Johansson

CEO & Grafikminister i Mediestorm ApS

Uddannet Bygningsmaler, Farveteknikker og Multimediedesigner på KEA Københavns erhvervsakademi.

Stiftede Mediestorm i 2003 og løser dagligt alle opgaver inden for webdesign til Joomla og WordPress hjemmesider samt diverse tryksager.
Desuden står jeg for opsætning og måling af Søgemaskineoptimering, konverteringsmål i Google analytics, Search Console og Sociale medier.

Med mange år som selvstændig i Mediestorm har jeg stor erfaring inden for forskellige brancher og metoder til effektiv markedsføring af små og mellemstore virksomheder.

Nu er vores nye hjemmeside: fysogtraen.dk ca 1 måned gammel og responsive design med online booking er virkelig blevet modtaget med stor tilfredshed af vores brugere. Vores website er blevet opdateret så brugernes behov tilgodeses og vores redigering er blevet lettere. Tak for et godt samarbejde, råd og vejledning. Du har min bedste anbefaling.

Hanne SørensenFysioterapi & Træningsklinik www.fysogtraen.dk

Vi er yderst tilfredse med både logo og hjemmeside til snap-ad.dk!
Tusind tak Frank - og ikke mindst for god service!

Ida PoncinaSnap-ad

Mediestorm ApS hjælper løbende over 160 fantastiske virksomheder med digitale og trykte løsninger.